ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentKhalils Hund & Hobby - Bra på omplacering av hundar
A--0A-EG - EX - U2-0

Omplaceringshund hos Khalils Hund & Hobby

Omplaceringshund hos Khalils Hund & Hobby i Luleå Khalils Hund & Hobby är en av totalt 3 hundintresserade kennlar eller hunduppfödare som kanske kan hjälpa till med omplacering av hund i Luleå kommun. Både inriktningen hos företagen och kostnaden för en omplaceringshund skiljer sig år och därför kan det vara bra att jämföra flera hundhem som finns tillgängliga i Luleå eller kontakta ett par hunduppfödare på orter i närheten av Luleå i Norrbottens län.

När du är på jakt efter en omplaceringshund eller en hund att ta hand om är det bra om du har en uppfattning vad du letar efter för typ av hund och att du jämför flera olika hundrasers temperament, storlek och energi. Då det förekommer flera som erbjuder hjälp med omplaceringshundar i eller i närheten av Luleå kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ hos fler hundgårdar och hunduppfödare. Ett tips är dock att höra med Khalils Hund & Hobby om de vet om någon hund som behöver ett nytt hem som ni kan adoptera eller köpa.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du, som är intresserad av att adoptera hundar, komma i kontakt med Khalils Hund & Hobby enligt nedan:


Khalils Hund & HobbyBox 334
971 09   Luleå


Allt gosigt om omplaceringshundar

Här finns massor med underbar fakta om omplaceringshundarna men också en del roligt om att ta hand om en omplaceringshund.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Omplaceringshund
Till förstasidan på www.omplaceringshund.seHögst upp på sidan om att omplacera en hundLängst ned på sidan om att omplacera en hund
SverigeUtomlandsFöretagNyheter