Omplacering av Cockerpoo

Omplacering av Cockerpoo

Cockerpoo, eller Cockapoo, är en väldigt populär hundras. Detta är väldigt lätt att förstå eftersom Cockapooer är så otroligt charmiga och mysiga. Ifall er familj inte längre kan ha kvar er älskade Cockerpoo på grund av flytt, allergi eller andra skäl, är det mycket enkelt att hitta en ny bra familj att omplacera er Cockapoo till. Dock är det besvärligt, för att inte säga omöjligt, att få adoptera en Cockerpoo vid omplacering. Detta för att efterfrågan är flera hundra gånger större än tillgången på omplaceringshundar.

Ni hoppas säkert att hitta annonser på nätet om Cockerpoo för omplacering men tyvärr förekommer det nästan aldrig sådana annonser om är seriösa. Du kan förutsätta ett en Cockerpoo för omplacering egentligen har fötts upp på med valpfabrik i ett låglöneland som inte har bra djurskydd. Tyvärr är chansen stor att er blivande Cockerpoohund eller Cockerpoovalp har fått både fysiska skador och psykiska problem efter ett tuff första tid i på jorden. Det bästa är skaffa er via en svensk kennel.

Cockerpoo via en svensk kennel

Cockerpoo som Omplaceringshund

Ifall ni vill adoptera en Cockerpoo som omplaceringshund kan ni ju försöka att höra av er till en del kennlar och hunduppfödare som avlar fram Cockerpoovalpar och Cockerpoohundar. Det kan ju vara så att hunduppfödaren har en äldre hund som behöver ett nytt hem på grund av utrymmesbrist. Det förekommer även att tidigare kunder till hunduppfödaren inte längre vill eller kan behålla sin Cockapoo eftersom någon i familjen har dött, blivit allergisk, ägaren har fått nytt jobb eller att familjen ska flytta till stan. Då finns det en liten chans för er att få köpa en Cockerpoo som behöver omplaceras.


Allt gosigt om omplaceringshundar

Här finns massor med underbar fakta om omplaceringshundarna men också en del roligt om att ta hand om en omplaceringshund.Meny - Omplaceringshund
Till förstasidan på www.omplaceringshund.seHögst upp på sidan om att omplacera en hundLängst ned på sidan om att omplacera en hund
SverigeUtomlandsFöretagNyheter