Omplacering av Pomeranian

Omplacering av Pomeranian

Pomeranian är en väldigt populär hundras eftersom den är fantastiskt söt och gullig men även lättskött. Om ni inte längre kan ha kvar er Pomeranian, oavsett om den är en valp eller en vuxen hund, är det lätt att omplacera den till ett nytt hem. Svårare är det dock om ni skulle vilja ta hand om en Pomeranian, speciellt om ni vill adoptera en Pomeranianvalp, eftersom det är i stort sett omöjligt att hitta Pomeranian för omplacering.

Det kan därför vara frestande att tro på annonser på nätet som har Pomeranian för omplacering. Man kan direkt dra slutsatsen att alla dessa Pomeranianhundar är producerade på en utländsk valpfabrik och har levt under fruktansvärda förhållanden. Dessutom är risken stor att Pomeranianhunden eller Pomeranianvalpen har några bestående psykiska eller fysiska men efter sin första tid i livet. Undvika att gynna dessa valpfabriker!

Hitta en Pomeranian som omplaceringshund

Om du vill försöka få tag på en Pomeranian som omplaceringshund kan du kontakta olika svenska kennlar som föder upp Pomeranianhundar. Om du har riktig tur kanske de har blivit kontaktade av en tidigare hundköpare som inte längre kan ha kvar sin Pomeranian på grund av allergi, eller ny livssituation. Ibland går det också att få köpa en vuxen Pomeranian av kenneln som de inte längre har utrymme för.


Allt gosigt om omplaceringshundar

Här finns massor med underbar fakta om omplaceringshundarna men också en del roligt om att ta hand om en omplaceringshund.Meny - Omplaceringshund
Till förstasidan på www.omplaceringshund.seHögst upp på sidan om att omplacera en hundLängst ned på sidan om att omplacera en hund
SverigeUtomlandsFöretagNyheter