ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentOmplaceringshund i Hörby - Tips på bra hunduppfödare
A--0A-EG - EX - U2-0

Omplaceringshund i Hörby

Omplaceringshund i Hörby Eftersom det inte finns så många kennlar som erbjuder omplaceringshundar (endast 2) i Hörby kan det vara klokt att kontakta något mer som kan hjälpa till att omplacera en hund till ett nytt hem från någon annan ort i Skåne län som ligger nära Hörby kommun. Pris och utbud på omplaceringshundar kan variera med storleken på orten. Många gånger är det en fördel att ta kontakt med någon som erbjuder omplaceringshundar på en mindre ort med endast någon hunduppfödare som säljer hundvalpar eller kan tänka sig ta emot en omplaceringshund.

Det finns flera hundintresserade i närheten av Hörby och några av dessa förmedlar söta hundvalpar och har även bra hemsidor som handlar om omplaceringshundar och hundadoption.

H-EG - EX - U2-1

Det går lätt att hitta bra kennlar i Hörby genom att kolla med någon som håller på med hundar för omplacering och försäljning nedan eller söka vidare på internet:

Tips på bra kennlar i Hörby

Trollvikens KennelAskeröd 1081
242 97  Hörby

Kennel Nellyson´sHagstad 4361
242 94  Hörby


Allt gosigt om omplaceringshundar

Här finns massor med underbar fakta om omplaceringshundarna men också en del roligt om att ta hand om en omplaceringshund.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Omplaceringshund
Till förstasidan på www.omplaceringshund.seHögst upp på sidan om att omplacera en hundLängst ned på sidan om att omplacera en hund
SverigeUtomlandsFöretagNyheter