ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentKennel Anemicos - Bra på omplacering av hundar
A--0A-EG - EX - U2-0

Omplaceringshund hos Kennel Anemicos

Omplaceringshund hos Kennel Anemicos i Skogås Kennel Anemicos är en av totalt 2 hundintresserade kennlar eller hunduppfödare som kanske kan hjälpa till med omplacering av hund i Huddinge kommun. Både inriktningen hos företagen och kostnaden för en omplaceringshund skiljer sig år och därför kan det vara bra att jämföra flera hundhem som finns tillgängliga i Skogås eller kontakta ett par hunduppfödare på orter i närheten av Skogås i Stockholms län.

När du är på jakt efter en omplaceringshund eller en hund att ta hand om är det bra om du har en uppfattning vad du letar efter för typ av hund och att du jämför flera olika hundrasers temperament, storlek och energi. Då det förekommer flera som erbjuder hjälp med omplaceringshundar i eller i närheten av Skogås kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ hos fler hundgårdar och hunduppfödare. Ett tips är dock att höra med Kennel Anemicos om de vet om någon hund som behöver ett nytt hem som ni kan adoptera eller köpa.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du, som är intresserad av att adoptera hundar, komma i kontakt med Kennel Anemicos enligt nedan:


Kennel AnemicosStorvretsvägen 72
142 31   Skogås


Allt gosigt om omplaceringshundar

Här finns massor med underbar fakta om omplaceringshundarna men också en del roligt om att ta hand om en omplaceringshund.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Omplaceringshund
Till förstasidan på www.omplaceringshund.seHögst upp på sidan om att omplacera en hundLängst ned på sidan om att omplacera en hund
SverigeUtomlandsFöretagNyheter