ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentOmplaceringshund i Gimo - Tips på bra hunduppfödare
A--0A-EG - EX - U2-0

Omplaceringshund i Gimo

Omplaceringshund i Gimo Eftersom det inte finns så många kennlar som erbjuder omplaceringshundar (endast 1) i Gimo kan det vara klokt att kontakta något mer som kan hjälpa till att omplacera en hund till ett nytt hem från någon annan ort i Uppsala län som ligger nära Östhammars kommun. Pris och utbud på omplaceringshundar kan variera med storleken på orten. Många gånger är det en fördel att ta kontakt med någon som erbjuder omplaceringshundar på en mindre ort med endast någon hunduppfödare som säljer hundvalpar eller kan tänka sig ta emot en omplaceringshund.

Det finns flera hundintresserade i närheten av Gimo och några av dessa förmedlar söta hundvalpar och har även bra hemsidor som handlar om omplaceringshundar och hundadoption.

H-EG - EX - U2-1

Det går lätt att hitta bra kennlar i Gimo genom att kolla med någon som håller på med hundar för omplacering och försäljning nedan eller söka vidare på internet:

Tips på bra kennlar i Gimo

Bältgårdens KennelBorggårde 156
747 95  Gimo


Allt gosigt om omplaceringshundar

Här finns massor med underbar fakta om omplaceringshundarna men också en del roligt om att ta hand om en omplaceringshund.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Omplaceringshund
Till förstasidan på www.omplaceringshund.seHögst upp på sidan om att omplacera en hundLängst ned på sidan om att omplacera en hund
SverigeUtomlandsFöretagNyheter