ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentOmplaceringshund i Umeå - Tips på bra hunduppfödare
A--0A-EG - EX - U2-0

Omplaceringshund i Umeå

Omplaceringshund i Umeå Eftersom det inte finns så många kennlar som erbjuder omplaceringshundar (endast 2) i Umeå kan det vara klokt att kontakta något mer som kan hjälpa till att omplacera en hund till ett nytt hem från någon annan ort i Västerbotten som ligger nära Umeå kommun. Pris och utbud på omplaceringshundar kan variera med storleken på orten. Många gånger är det en fördel att ta kontakt med någon som erbjuder omplaceringshundar på en mindre ort med endast någon hunduppfödare som säljer hundvalpar eller kan tänka sig ta emot en omplaceringshund.

Det finns flera hundintresserade i närheten av Umeå och några av dessa förmedlar söta hundvalpar och har även bra hemsidor som handlar om omplaceringshundar och hundadoption.

H-EG - EX - U2-1

Det går lätt att hitta bra kennlar i Umeå genom att kolla med någon som håller på med hundar för omplacering och försäljning nedan eller söka vidare på internet:

Tips på bra kennlar i Umeå

Västerbottens KennelklubbÖsterå 19
905 94  Umeå

HundskalletVerkstadsgatan 13
904 32  Umeå


Allt gosigt om omplaceringshundar

Här finns massor med underbar fakta om omplaceringshundarna men också en del roligt om att ta hand om en omplaceringshund.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Omplaceringshund
Till förstasidan på www.omplaceringshund.seHögst upp på sidan om att omplacera en hundLängst ned på sidan om att omplacera en hund
SverigeUtomlandsFöretagNyheter