ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentKennel Akja - Bra på omplacering av hundar
A--0A-EG - EX - U2-0

Omplaceringshund hos Kennel Akja

Omplaceringshund hos Kennel Akja i Älandsbro Kennel Akja är en av totalt 2 hundintresserade kennlar eller hunduppfödare som kanske kan hjälpa till med omplacering av hund i Härnösands kommun. Både inriktningen hos företagen och kostnaden för en omplaceringshund skiljer sig år och därför kan det vara bra att jämföra flera hundhem som finns tillgängliga i Älandsbro eller kontakta ett par hunduppfödare på orter i närheten av Älandsbro i Västernorrlands län.

När du är på jakt efter en omplaceringshund eller en hund att ta hand om är det bra om du har en uppfattning vad du letar efter för typ av hund och att du jämför flera olika hundrasers temperament, storlek och energi. Då det förekommer flera som erbjuder hjälp med omplaceringshundar i eller i närheten av Älandsbro kan det vara lönsamt att undersöka olika alternativ hos fler hundgårdar och hunduppfödare. Ett tips är dock att höra med Kennel Akja om de vet om någon hund som behöver ett nytt hem som ni kan adoptera eller köpa.

H-EG - EX - U2-1

Enklast kan du, som är intresserad av att adoptera hundar, komma i kontakt med Kennel Akja enligt nedan:


Kennel AkjaÄland 186
870 10   Älandsbro


Allt gosigt om omplaceringshundar

Här finns massor med underbar fakta om omplaceringshundarna men också en del roligt om att ta hand om en omplaceringshund.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Omplaceringshund
Till förstasidan på www.omplaceringshund.seHögst upp på sidan om att omplacera en hundLängst ned på sidan om att omplacera en hund
SverigeUtomlandsFöretagNyheter